Close to Liza

Liza Minnelli és una d’aquelles artistes totals que no només canta, balla i interpreta, sinó que, a més, té una personalitat i un carisma que la fan autènticament incomparable. És per això que cal tenir molta valentia i seguretat per proposar un espectacle/recital sobre la seva figura, perquè ja se sap que les comparacions són odioses.

Però Virgínia Martínez no només se’n surt sinó que demostra que ella també té personalitat i carisma propis. Amb la seva veu intensa i plena de matisos desgrana un repertori molt interessant de peces de Liza. I la tria no està feta a l’atzar ni pensant en si les cançons són conegudes o no. La seqüència de peces dibuixa una biografia del personatge des de la seva infància i ens parla de les alegries de l’escenari, dels desencisos, dels problemes i de la vida, amb la música i les lletres de Liza.

A l’ambient acollidor del Maldà, i amb només un piano com a companyia, Virginia Martínez encadena una cançó amb una altra sense dir cap més text, però explicant-nos la història amb la seva interpretació i les lletres triades (que s’entenen de meravella, si saps anglès, perquè té una dicció magnífica).

Close to Liza és molt més que un concert o un recital, és un espectacle que commou i emociona, que ens fa sentir. Gaudir d’una intèrpret com Virginia Martínez a menys d’un pam és un luxe que ningú (i especialment cap fan del musical) hauria de perdre’s. Una experiència que posa la pell de gallina i fa pujar llàgrimes als ulls.

Tornarà al Maldà a partir del 10 d’abril. Feu-li un forat a l’agenda.

 

Close to Liza

Veu: Virgínia Martínez. Piano i direcció musical: Dani Campos. Direcció artística: Xavi Casan. Disseny cartell: Kii Arens.

Sala: El Maldà. Data: 27/02/2017.

2 thoughts on “Close to Liza

  1. Close to Liza es un espectáculo brillante. Excelente performance de Virginia! Altamente recomendable!
    Guccio Vessani

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada