Esperant Godot

Enguany la Sala Beckett de Barcelona celebra una doble efemèride: els seus primers 30 anys de vida i el 30è aniversari de la mort del dramaturg que li dona nom: Samuel Beckett. I sembla mentida que en tots aquests anys no s’hagués dut a escena el que és potser el text més conegut i icònic d’aquest dramaturg irlandès que escrivia en francès. Però és així, En attendant Godot, traduïda de nou amb encert (i no només parlo del títol) per Josep Pedrals com Esperant Godot mai no havia trepitjat les taules de la Sala Beckett fins aquest dimecres al vespre. L’estrena, com us podeu imaginar estava plena fins la bandera i l’expectació era màxima.

Segueix llegint aquesta crítica a La Llança

Esperant Godot
Autoria: 
Samuel Beckett. Traducció: Josep Pedrals. Direcció: Ferran Utzet. Repartiment: Nao Albet, Aitor Galisteo–Rocher, Blai Juanet Sanagustin, Pol López i Martí Moreno/Eric Seijo. Escenografia: Max Glaenzel. Il·luminació: Paula Miranda. Disseny de vestuari i caracterització: Berta Riera. Caracterització: Coral Peña. Espai sonor: Damien Bazin. Disseny de moviment: Marta Gorchs. Fotografia promocional: Kiku Piñol. Vídeo promocional: Raquel Barrera. Ajudant de direcció: Mònica Molins Duran. Regidoria: Francisco Sánchez. Estudiants en pràctiques d’escenografia: Marta Garcia (ELISAVA), Joan Griset (IT) i Josep Pijuan (IT).
Estudiant en pràctiques d’il·luminació: Yaiza Ares. Agraïments: Biel Rosselló, Gemma Sangerman, Germans Niqueleti, La Calòrica, La Perla29 i Richard Gálvez. Una producció de la Sala Beckett.
Sala: Sala Beckett. Sala de Baix. Data: 27/11/2019. Fotografia: (c) Kiku Piñol.

Comparteix aquesta entrada a:

1 Comment

  1. Pingback: No passa cada dia que algú ens necessiti (de fet, no és gens habitual que algú ens necessiti) - Somnis de teatre

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.