Els contes d’en Neret

Sabeu que no acostumo a veure teatre familiar. No hi tinc res en contra. De fet, crec que és una forma magnífica que els nens comencin a anar al teatre. Però jo no tinc nens a prop així que, com és normal, el teatre familiar no és el que freqüento.

La cosa canvia quan algú a qui coneixes de fa molt de temps et diu que ha estrenat un espectacle infantil a Barcelona. Aleshores, amb molt de gust, vas allà on sigui. I així vam acabar dissabte a la sala Fènix a veure Els contes d’en Neret.Els contes d’en Neret és un espectacle infantil de creació amb un tret que el diferencia de gran part de la oferta de teatre familiar barcelonina: no és un musical. En aquesta ocasió ens trobem amb dos actors joves i una característica que converteix el seu espectacle en quelcom ben diferent: les històries es dibuixen en directe a mida que s’expliquen. L’argument és ben senzill: una nena descobreix una tarda que tot allò que dibuixa es converteix en realitat per art de màgia. Així que decideix començar a dibuixar coses…

El conte funciona bé i el fet de veure a la Marion Alberich dibuixar i pintar en directe els protagonistes de les narracions resulta del tot fascinant. Per part seva, en Pau Gómez ens obsequia amb una interpretació impecable i variada, que deixa els més petits embadalits.

La sala Fènix, de dimensions reduïdes, convida a la participació del públic i permet als menuts estar molt a prop dels actors. A més, al final de l’espectacle, la Marion signa i regala tots els dibuixos perquè els nens s’enduguin un record exclusiu de l’experiència.

Si teniu nens d’entre 3 i 7 anys us recomano que no us perdeu Els contes d’en Neret. I no només perquè els membres de la companyia L’Embarral siguin amics meus, sinó perquè, de veritat, val la pena.

Els contes d’en Neret – Autor: Pau Gómez. Repartiment: Pau Gómez i Marion Alberich. Sala: Sala Fènix. Data: 20/09/14. Fotografia: (c) Lluís Clotet.

Comparteix aquesta entrada a:

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.