Forest

Després d’obrir temporada l’any passat amb un taller de l’escola Estudi Laura Jou dirigit per Iván Morales (Sueño de una noche de verano (versión de Deisy Portaluppi)) l’Almeria Teatre torna a apostar per la mateixa fòrmula amb Forest, una versió de La ronda d’Arthur Schnitzler, signada a la direcció per Pau Miró i Gerard Oms.

La ronda (que va ser també la llavor d’un dels primers espectables de La Brutal, L’habitació blava) té una estructura dramàtica molt agraïda que enllaça personatges que es troben de dos en dos en un mateix espai (en aquest cas un bosc) per compartir moments d’intimitat de tota mena. A cada canvi de part conservem un personatge i n’arriba un de nou, fins a teixir un moment concret a la història, poblat per personatges d’allò més diferents: una camell cega, un home que ha lligat per Internet amb un altre home per primera vegada, una dona que ha fugit de la seva boda, una voyeur, una piròmana… i així fins a onze personatges diferents.

Malgrat que la brevetat de les escenes contribueix al bon ritme del muntatge, Forest pateix d’una certa irregularitat en les interpretacions; quelcom normal en els tallers d’escola, però que queda massa palesa per la distribució uniforme del text entre els intèrprets i l’absència d’escenes de grup. El resultat és una obra entretinguda i amb una interessant posada en escena que, de ben segur, guanyarà amb el rodatge.

 

Forest

Direcció: Pau Miró i Gerard Oms. Acting coach: Isaac Alcayde. Repartiment: Marc Arias, Albert Boix, Ivette Callís, Ángela Cervantes, Judit Cortina, Sara Diego, Lola Errando, Alba Encabo, Eudald Font, Berta García i Gemma Sastre. Disseny del cartell: Àgata Casanovas.

Sala: Almeria Teatre. Data: 13/09/2017.

Comparteix aquesta entrada a:

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.