Fugit

Fugit és un d’aquells espectacles que com menys en sàpigues abans d’anar-hi, molt millor per tu com a espectador, així que pràcticament només escric per deixar constància que vaig ser-hi, que ho vaig viure i perquè, amb el pas dels anys, no cregui que tot plegat va ser un somni.

Amb Fugit, la Cia. Kamchàtka aconsegueix sense paraules transportar-nos en l’espai i el temps i fer-nos viure quelcom que la majoria de nosaltres no ha experimentat mai: haver de fugir. A partir d’aquí, estableix un joc de complicitats amb cadascun dels espectadors tan sols amb el llenguatge de les mirades, els somriures i el tacte. Un viatge al·lucinant, emotiu i sensorial que ens portarà al lloc més remot i també al més íntim, i que us asseguro que és impossible d’oblidar.

Al Grec, els carrers del Poble Sec van ser l’escenari d’aquesta aventura durant només dos dies, però si mai teniu la oportunitat d’acompanyar la Cia. Kamchàtka, allà on sigui, digueu que sí i deixeu-vos endur. El viatge valdrà la pena.

 

Fugit

Direcció artística i creació: Cia. Kamchàtka / Adrian Schvarzstein. Regidor de la companyia: Laurent Driss. Autoria: Cia. Kamchàtka. Interpretació: Maïka Eggericx, Claudio Levati, Judit Ortiz, Lluís Petit, Josep Roca, Edu Rodilla, Santi Rovira, Gary Shochat i Prisca Villa. Escenografia: Cia. Kamchàtka. Vestuari: Cia. Kamchàtka. Producció: CARRER88 S.L.

Sala: Carrers i places del Poble-sec. Data: 26/07/2017. Fotografia: (c) Sylvie Bosc.

Comparteix aquesta entrada a:

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.