Interiors

Després de l’èxit de Refraccions, Concha Milla torna a agafar les regnes de la dramatúrgia i la direcció d’un espectacle i torna a posar la parella en el centre del relat, aquesta vegada per explorar les mentides que som capaços d’explicar-nos per seguir vivint.

Interiors ens presenta els problemes a què s’enfronta una parella, l’Hugo i la Sara, que viu una relació plàcida i gens passional, quan apareix en escena una altra d’esbojarrada i carnal, l’Àgata i el Simó, formada per l’exparella de l’Hugo i un noi de 20 anys, 15 anys més jove que tota la resta. 

En escena, un repartiment amb molta química dona vida a aquests personatges tan humans com fràgils, tan de veritat que tenim la sensació de conèixer-los. Alejandro Bordanove, Muguet Franc, José Pedro García Balada i Patrícia Mendoza ens regalen una feina precisa, matisada i intensa, que funciona de meravella en la distància curtíssima de la que gaudim a La Gleva.

El resultat és un muntatge elegant, depurat, íntim i ben portat, que té en els seus personatges, i en la seva veritat, la clau de l’èxit. Un interessant retrat del món de la parella i de les contradiccions humanes, que fuig de dogmatismes i aposta per l’empatia.

 

Interiors

Dramatúrgia i direcció: Concha Milla. Repartiment: Alejandro Bordanove, Muguet Franc, José Pedro García Balada i Patrícia Mendoza. Ajudant de direcció: Gemma Sangerman. Producció Executiva: Ariadna Castedo. Escenografia i vestuari: La Simone. Disseny de llums: Quim Otero. Disseny de so: Concha Milla. Fotografia i disseny gràfic: Dos Puntos Fotografía.

Sala: La Gleva. Data: 24/05/2018. Fotografia: (c) Dos Puntos Fotografía.

Comparteix aquesta entrada a:

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.