Ja han passat dos anys

Dos anys i gairebé cent (!) entrades després, ja puc dir que obrir aquest bloc és una de les millors idees que he tingut.

Vaig començar sense pensar-hi gaire. De fet, estava convençuda que això dels blocs no era per a mi. Però estava farta d’oblidar els espectacles que anava a veure al llarg de l’any. De no recordar exactament quin actor o quin director m’havia emocionat, de no ser capaç de recordar el títol d’aquella obra o de tenir només una idea difusa de per què tal o qual muntatge m’havia agradat. Així que vaig pensar que seria una bona idea portar un diari de les obres que anava a veure i, per què no, compartir-lo amb els amics.

Mai no vaig pensar que el llegiria ningú més.

Però, ves per on, no va ser així, i gràcies al bloc he conegut a tot de gent que comparteix la meva passió. Persones que em trobo al teatre i amb qui parlo per Twitter. Totes víctimes del mateix verí del teatre…

De fet, Somnis de teatre només m’ha portat coses bones. Una de les més inesperades, acabar col·laborant amb Teatre Barcelona, un projecte que m’encanta i que penso que faltava en aquesta ciutat. Encara recordo la cara que se’m va quedar quan vaig rebre la seva proposta. No m’ho podia creure.

Per mi és tot un plaer haver trobat una forma de combinar dues activitats amb les que gaudeixo molt: el teatre i l’escriptura. Fer l’entrada al bloc s’ha convertit en una necessitat després de veure qualsevol muntatge. Ja no sé separar una cosa de l’altra.

Els que em seguiu sabeu que no acostumo a fer entrades off topic, però em venia de gust, ara que ja hem agafat confiança, compartir la meva experiència d’aquests dos anys amb vosaltres.

Gràcies, de tot cor, per llegir-me. I per repiular les meves entrades. O penjar-les a Facebook. O comentar-me-les en persona… Sou genials.

I gràcies també a Lluc Potrony, company de platees (i de vida) i corrector dels textos (quin luxe!).

Deixo de parlar de mi. Seguim amb el teatre!

 

Fotografia: gemonthemoon

Comparteix aquesta entrada a:

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.