Assajar és de covards #pollastresuat

Aquest dilluns vam assistir, aquesta vegada sí, al darrer Assajar és de covards de la temporada. Però ¡que no cunda el pánico!, es confirma que l’any vinent hi haurà una nova temporada del happening teatral més engrescador de la cartellera barcelonina. Donem gràcies a les deesses.

Així, dilluns passat, amb un corral inusualment ple de verges (persones que no havien vingut mai), bon senyal, vam tenir un director d’autèntic luxe que segur que us sonarà: Oriol Tarrason, director de la companyia Les Antonietes que, ara mateix, està fent Othello a La Seca (que jo aniré a veure sí o sí la setmana vinent perquè me’n moro de ganes).

El primer text de la nit, titulat Soc un monstre, estava signat per Irene Julve i ens presentava una parella que ha trencat però en la que un dels membres segueix insistint per veure l’altre. Tarrason va posar els intèrprets, Mar Solà i Adrián Erre, a discutir asseguts un d’esquena a l’altre i separats per una línia, cosa que els obligava a parlar mirant directament a públic. El resultat va ser molt interessant. Per al segon text, Stories que te da la vida, de Míriam Martí, el director de la nit va apostar fort i va voler fer l’experiment de fer l’obra al camerino i que nosaltres, el públic, la veiéssim al móvil a través del directe d’Instagram (els stories als que fa referència el títol). Malauradament, la mala cobertura dins del Tantarantana, segurament empitjorada pel fet de tenir 30 persones alhora amb el mòvil en un espai relativament petit, va fer que calgués avortar l’operació després d’un parell minuts i fer-ho a la manera “tradicional”. Però, què voleu que us digui, valia la pena intentar-ho. El text ens presentava dues amigues enganxades a Instagram que es plantegen fins a quin punt les seves vides són reals i les interpretacions de Mar Solà i Adrian Erre ens van fer riure de valent.

Després de la pausa, vam assistir al concert de Quim Mogas (guitarra espanyola) i Anna Farriol (veu) que van fer un concert ben ecléctic on vam poder gaudir de cançons tant d’Els Pets, com de Lola Flores, com dels propis artistes. Un duo tan acabat de fer que no té ni Facebook, però que segurament tindrà recorregut perquè l’Anna té una veu, un carisma i una manera de cantar que no deixen indiferent.

Després del concert, com sempre, la jam actoral, que va revisitar els textos amb la gràcia habitual que hi imprimeixen els valents.

I, abans de cantar We are the World, We are the Children per darrera vegada aquesta temporada, la notícia que tots estàvem esperant: les dates de La Gala!

Si no sabeu qué redimonis és La Gala d’Assajar és de covards, aquí us deixo material de lectura. Si la coneixeu, apunteu: 1 de juliol!!

Allà ens trobarem.

 

Assajar és de covards #pollastresuat

Organitzat per la Companyia Casa Real. Dramatúrgia: Irene Julve i Míriam Martí. Direcció: Oriol Tarrason. Intèrprets: Adrián Erre i Mar Solà. Música: Guim Mogas i Anna Farriol. Disseny del cartell: Rosita Valdivia. Fotografia: Laura Gálvez. Staff: Blanca Garcia Lladó, Sara Sansuan Espinet, Rocío Manzano, Salvador S. Sánchez, Raquel Loscos López i Laura Vila Kremer. Presentat i produït per Companyia Casa Real.

Sala: Teatre Tantarantana. Àtic 22 😉 Data: 11/06/2018.

Comparteix aquesta entrada a:

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.