Connexió Tàrrega: Assaig obert “Wasted”

De vegades passa que una tarda, sense haver-ho previst, acabes dins d’un cotxe direcció Tàrrega per veure un assaig obert. A mi em va passar dimarts passat. I no era un assaig qualsevol, era un assaig de Wasted, el nou projecte de la companyia lleidatana Íntims Produccions sota la direcció d’Iván Morales.

No pretenc, ni penso, fer una crítica a un espectacle que està en fase de creació. Wasted s’estrenarà d’aquí a dos mesos a la Fira de Tàrrega. El que vam veure dimarts era un assaig del muntatge sencer, però un assaig al cap i a la fi. Com comentàvem a la sortida amb el mateix Iván Morales i altres membres de la companyia, encara queda temps per ajustar, per polir… Però el que vaig veure va ser tan al·lucinant, em va agradar tant, que no volia deixar passar l’oportunitat de dir-vos que apunteu Wasted a les vostres agendes com a cita ineludible del proper setembre.

El text de Kate Tempest (escrit quan l’autora britànica tenia només 27 anys) és cru, ple de contradiccions i de decepció. Un text que retrata la generació dels joves actuals, la gent de vint i tants, uns joves massa joves per estar tant tristos. La posada en escena, l’espai triat, el moviment escènic i dels actors (treballat amb col·laboració amb Los Corderos.sc) i, sobretot, les intenses interpretacions dels Íntims donen vida a un text que sembla fet a mida per a Iván Morales.

Wasted és una impecable feina en equip que té tots els números per esdevenir un èxit. Tinc ganes de veure com evoluciona en els dos mesos que queden fins l’estrena. No tinc cap mena de dubte que el resultat serà magnífic, perquè l’assaig ja ho va ser.

Wasted – Text: Kate Tempest. Direcció: Iván Morales. Repartiment: Oriol Esquerda, Xavier Teixidor i Sandra Pujol. Sala: L’amagatall de Tàrrega. Data: 30/06/15. Fotografia: wastedproces.tumblr.com

Comparteix aquesta entrada a:

2 Comments

  1. Pingback: Volem anar al Tibidabo - Somnis de teatre

  2. Pingback: Wasted - Somnis de teatre

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.