2051. Una comèdia distòpica

En contra del que es podria pensar, la ciència ficció no sempre és seriosa. Existeix la ciència ficció realista, la futurista, la de terror però també, com no, existeix la comèdia de ciència ficció. I és que imaginar el futur o reflexionar sobre les conseqüències de les noves tecnologies no té per què fer-se amb un rictus de preocupació a la cara. Tant per tant, també podem riure’ns una mica de la situació.

I això és el que fa 2051, una divertidíssima comèdia sobre el món que ens espera, un món altament tecnificat on les xarxes socials han envaït, fins i tot, els nostres somnis. Amb un ritme excel·lent, personatges memorables i una trama àgil, interessant i molt ben construïda, Iván F. Mula ens regala uns espectacle rodó que et deixa amb un somriure als llavis. 2051 combina amb habilitat la reflexió social amb les frases més sornegueres i, a poc a poc, sense que t’adonis, t’introdueix en les peculiaritats d’un futur on hi ha persones que no surten mai del gratacel on viuen i treballen.

Un repartiment solvent i una utilització intel·ligent dels recursos audiovisuals (veu en off, vídeo) completen un espectacle molt recomanable per passar una tarda d’allò més divertida.

2051. Una comèdia distòpica – Autor i director: Iván F. Mula. Repartiment: Carles Armengol, Alba Rubio i Iván F. Mula. Sala: Porta 4.  Data: 20/06/15. Fotografia: Carolina Garcia. Disseny del cartell: Judith Farell.

Comparteix aquesta entrada a:

1 Comment

  1. Pingback: iMe - Somnis de teatre

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.