S’apropa un Cicló al Teatre Tantarantana

Avís a tota la població: arrecereu-vos al Teatre Tantarantana! S’apropa un cicló que promet despentinar i aixecar les faldilles de la cartellera fins al proper setembre i no seria pas cas de perdre-s’ho.

Així és, després de l’èxit de la temporada passada, el Teatre Tantarantana ha decidit tornat a apostar per les compayies de teatre independent de Barcelona i ha posat en marxa un Cicló que, com cal esperar en aquests casos, serà més i millor. Fa tot just una setmana que entre cerveses i canapés al bar Mau Mau eren les mateixes companyies qui presentaven els seus projectes (amb teasers incorporats) i donaven fe del bon rotllo que hi ha entre tots els seus membres. El Cicló d’enguany comptarà amb cinc espectacles creats per cinc companyies diferents:

  • Del 2 al 27 de març: Kohlhaas de la Companyia Ignífuga.
  • Del 30 de març al 24 d’abril: Mars Joan de la companyia Dara.
  • Del 27 d’abril al 22 de maig: 17 simpàtiques maneres d’acabar amb el capitalisme de la Companyia Casa Real.
  • De l’1  al 26 de juny: El profeta de La Calòrica.
  • Del 31 d’agost al 25 de setembre: Quan acabi la nit de Col·lectiu La Santa.

Pel que van explicar (penseu que tret dels dos primers espectacles la resta es troba en fase de creació) veurem muntatges molt contemporanis que parlaran de problemes molt actuals; alguns més polítics, altres més socials però tots des de la mirada fresca, intel·ligent i sense complexos a què ens tenen acostumats aquestes joves companyies.

A més, en el context del Cicló s’organitzaran xerrades, assajos oberts, vermuts teatrals i tota una sèrie d’activitats paral·leles que estic segura que valdran molt la pena.

I, perquè no us perdeu res, han creat l’abonament del Cicló que consisteix en un passi per veure tres dels espectacles per només 33 euros i, si us hi enganxeu, us faran un 40% de descompte pels altres dos espectacles. El número d’abonaments és limitat, així que no badeu…

Per part meva, jo no em penso perdre cap dels espectacles i, de fet, els espero amb candeletes.

Molta merda a tots els implicats i llarga vida al Cicló!

(Seguirem informant… )

Fotografies: (c) Aitor Rodero, http://aitorrodero.portfoliobox.net

Comparteix aquesta entrada a:

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.