Somnis de teatre fa 4 anys!

Qui ho havia de dir?

Avui aquest blog fa 4 anys (i sembla que va ser ahir que feia la meva primera entrada).

En aquests 4 anys he tingut la sort de conèixer gent fantàstica, gaudir de molt i molt bon teatre i descobrir coses de mi mateixa que desconeixia.

Crec que ho dic cada any, però ho repetiré una vegada més: obrir aquest blog és una de les millors coses que he fet mai, i ho és gràcies a vosaltres que em llegiu, que compartiu les meves entrades per Facebook, Twitter, Whatsapp i qui sap què més i que em convideu a descobrir els vostres espectacles, m’aviseu perquè no em perdi res o comenteu amb mi la jugada en viu i en directe o per les xarxes.

Gràcies a tots per la confiança i pel carinyo.

Em feu molt feliç.

Cap al cinquè aniversari!

Comparteix aquesta entrada a:

2 Comments

  1. Miquel Gascon 14/05/2016 at 23:49

    Moltes Felicitats Gema !!! Es un plaer llegir les teves opinions i valoracions teatraires. Molta vida al Blog SOMNIS DE TEATRE !!!

    Reply

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.