Somnis de teatre fa 4 anys!

Qui ho havia de dir?

Avui aquest blog fa 4 anys (i sembla que va ser ahir que feia la meva primera entrada).

En aquests 4 anys he tingut la sort de conèixer gent fantàstica, gaudir de molt i molt bon teatre i descobrir coses de mi mateixa que desconeixia.

Crec que ho dic cada any, però ho repetiré una vegada més: obrir aquest blog és una de les millors coses que he fet mai, i ho és gràcies a vosaltres que em llegiu, que compartiu les meves entrades per Facebook, Twitter, Whatsapp i qui sap què més i que em convideu a descobrir els vostres espectacles, m’aviseu perquè no em perdi res o comenteu amb mi la jugada en viu i en directe o per les xarxes.

Gràcies a tots per la confiança i pel carinyo.

Em feu molt feliç.

Cap al cinquè aniversari!

Comparteix aquesta entrada a:

2 Comments

  1. Miquel Gascon 14/05/2016 at 23:49

    Moltes Felicitats Gema !!! Es un plaer llegir les teves opinions i valoracions teatraires. Molta vida al Blog SOMNIS DE TEATRE !!!

    Reply

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.