www.TeatreBarcelona.com

Tornem de vacances amb notícies fresques. Bé, de fet, pels que em seguiu per twitter la notícia no tindrà res de nou però, tot i així, m’agradaria poder deixar quelcom menys efímer que una piulada per explicar aquest nou projecte que em fa, a més, molta il·lusió.

Poc abans de marxar de vacances d’estiu vaig rebre un correu electrònic en el que un nou portal sobre teatre em convidava a colaborar-hi. Jo, que no m’ho podia ni creure, vaig entrar a la pàgina i vaig contestar que sí de seguida i és que Teatre Barcelona em sembla una iniciativa d’allò més engrescadora i considero un honor que m’hagin convidat a formar part del viatge.

Teatre Barcelona és, per començar, quelcom que feia molta falta a aquesta ciutat: una cartellera d’arts escèniques transversal, completa i fàcil de consultar. A més, convida a la participació de tothom que vulgui. En registrar-te, permet deixar comentaris, fer llistes d’espectacles que has vist o vols veure i participar en sortejos d’entrades, entre d’altres coses (i més que vindran!).

I què hi pinto jo en tot això? Teatre Barcelona aposta també per la recomanació i, per això, ha reclutat a un bon nombre de col·laboradors amb perfils i sensibilitats ben variades que direm la nostra sobre els espectacles que anem a veure. Així, qui vulgui opinions sobre els espectacles que li interessin en trobarà de ben diferents. També, si algun col·laborador resulta ser molt afí als seus gustos, podrà seguir-lo i estar al dia de les seves recomanacions en concret.

Teatre Barcelona m’agrada, m’engresca, crec que és una iniciativa fantàstica i penso que pot ser un altre entorn per a crear comunitat entre els espectadors de teatre de Barcelona. Us convido a tots a fer-hi una ullada i, perquè no, registrar-vos i començar a participar.

Jo, com sempre, a banda de publicar-hi les meves recomanacions, seguiré piulant i actualitzant aquest blog, només faltaria.

Comparteix aquesta entrada a:

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.