Connexió Londres: Anything Goes

Anar a veure Anything Goes li dec també a en Kabrota. Va ser ell que em va recomanar aquest petit teatre anomenat Upstairs at the Gatehouse situat literalment sobre un pub. Teatre i fish & chips, com diuen en anglès: a match made in heaven.

La sala tornava a ser unes golfes, aquest cop a dos vents, amb capacitat per a no més de 100 persones, potser alguna menys, i amb un escenari llarg i estret on durant dues hores i mitja, i amb orquestra en directe, vam veure cantar i ballar la música de Cole Porter. I de quina manera! Potser èrem a un teatre petit a la corona 3 del metro de Londres, però el que hi havia en escena eren intèrprets de primer nivell. Una companyia força jove, amb algunes excepcions, que no només cantaven i ballaven com els àngels sinó que, a més, sabien actuar.

Amb una energia i un to que em va fer pensar inmediatament en el Sugar que vaig veure fa poc a Barcelona, Anything Goes presenta una història blanca i, fins i tot, ingènua. Una comèdia d’embolics ambientada en un trajecte en transatlàntic amb històries d’amor, criminals, vedets i claqué. Un divertimento que funciona quan es fa bé i donant-ho tot. Com va ser el cas.

En un grup d’actors cohesionat i molt equilibrat va destacar sens dubte, en el paper protagonista, Taryn Erickson, una australiana que estava fent el seu debut a Regne Unit. La seva energia i els seus trets em van recordar Liza Minnelli, amb una veu magnífica i una forma de ballar que contagiava alegria.

Anything Goes em va confirmar que, també a Londres, i malgrat les aparences, hi ha espai pel musical petit de qualitat. Una experiència, sovint, més agradable, més íntima i més conmovedora que la del gran muntatge. Com a mínin per mi.

Anything Goes

Música i lletra: Cole Porter. Llibret: Guy Bolton, P.G. Wodehouse, Howard Lindsay i Russel Crouse. Repartiment: Timothy Booth, Lewis McBean, Jack Keane, Nova Skipp, Samantha Dorsey, Lucas James, Taryn Erickson, Lucie Horsefall, Chloe Porter, Jack McCann, Chloe Adele Edwards, David Pendelbury i Izabel Alvares Florence. Director: John Plews. Director musical: Dan Glover. Ajudant del director musical: Oliver Hance. Músics: Dan Glover, Oliver Hance, James Mayhew, Sophie Creaner, Andrew Richards i Jake Perret. Coreògraf: Chris Whittaker. Escenografia: Emily Bestow. Disseny de llums: Sam Waddington. Supervisora de vestuari: Harriet Fowler. Disseny de so: Jon Raper. Regidora: Izabel Florence. Càsting: Pearson Casting.

Sala: Upstairs at the Gatehouse. Data: 30/12/2016. Fotografia: (c) Darren Bell.

Comparteix aquesta entrada a:

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.