Most of all you’ve got to hide it from the chicks

Mai no hauria pensat que un espectacle de teatre familiar em faria sortir de la sala amb les cames tremolant i els ulls plorosos, però això és el que van aconseguir Carla Rovira i els seus pollastres rebels a l’Antic Teatre. Una de les catarsis més bèsties que he experimentat mai en un teatre.

Most of all you’ve got to hide it from the chicks es va presentar a Fira Tàrrega i és un d’aquells espectacles inclassificables que apareixen de tant en tant. La seva idea de fons qüestiona el teatre familiar i, alhora, la forma com presentem el món als nens. El nostre instint adult ens empeny a amagar als més petits les vessants més dures i amargues de l’existència humana, sense adonar-nos que sentiments com la por i el dolor són universals i que els nens no només els coneixen sinó que, tot sovint, els viuen en carn pròpia.

Durant l’espectacle es crea un ambient únic de complicitat que genera un espai segur on tots podem mostrar-nos vulnerables. Nens i adults tenim la oportunitat de mirar-nos als ulls (literalment) i descobrir que estem fets de la mateixa matèria, que sentim igual.

Most of all you’ve got to hide it from the chicks és un espectacle sens dubte provocador, però no practica una provocació d’enfant terrible que només pretén fer enrogir les senyores, no. La provocació de Carla Rovira és d’aquelles que fan pessigolles al cervell i et fan canviar la manera de mirar. Una provocació transformadora que fuig del sensacionalisme i t’obliga a mirar-te al mirall encara que no ho vulguis.

Most of all you’ve got to hide it from the chicks Carla Rovira ens recorda que el teatre conté una gran força i un gran poder. Que el teatre pot canviar el món espectador a espectador i que els nens no són tan innocents com ens agrada pensar. No sé si Most of all you’ve got to hide it from the chicks tornarà a representar-se (espero de tot cor que sí) però, si us plau, apunteu el nom de Carla Rovira.

[Si voleu conèixer el procés de creació de l’espectacle (molt i molt interessant) i que la Carla Rovira us faci pessigolles al cervell no podeu deixar de visitar el seu blog: http://mrsrobinsongallina.wordpress.com/ Popooc!!!]

 

Most of all you’ve got to hide it from the chicks

Creació: Carla Rovira Pitarch. Repartiment: Carla Rovira Pitarch i les pollastres rebels de Barcelona (Agata Sama Sara Sara Gisela Violeta Maria Eva Inés aka. Auryn Yanelys).

Sala: Antic Teatre. Data: 22/11/15. Fotografia: Convent de Sant Agustí.

Comparteix aquesta entrada a:

1 Comment

  1. Pingback: Els premis de la crítica 2015 - Somnis de teatre

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.